Jak zapisać się do struktur Siewców Prawdy aby promować Demokrację Pryncypialną w swoim okręgu
Jak zapisać się do struktur Siewców Prawdy aby promować Demokrację Pryncypialną w swoim okręgu
poniżej zamieszczam krótką instrukcję jak się zapisać do okręgu - słyszałam, że wiele osób ma problemy, aby to zrobić. Mam nadzieję, że instrukcja jest zrozumiała - w razie czego służę pomocą
Izabela Ołowska - Polonia UK
-
- Okręg: 41
Re: Jak zapisać się do struktur Siewców Prawdy aby promować Demokrację Pryncypialną w swoim okręgu
Dzięki Iza. Każde wyjaśnienie jest cenne. Tak trzymaj. Pozdrawiam. Tadeusz.
- Bolesław Majchrowski
Re: Jak zapisać się do struktur Siewców Prawdy aby promować Demokrację Pryncypialną w swoim okręgu
Czy mogę prosić o informację ile osób w każdym okręgu zapisało się do https://siewcyprawdy.tv/okregi/ Chodzi mi o krótki wykaz; nr okręgu - ilośc zapisanych. Dziękuję
- Bolesław Majchrowski
Dziś otrzymałem prywatną wiadomośc takiej treści; "Bolesław Majchrowski pisze: ↑14 paź 2024, 16:56 Czy mogę prosić o informację ile osób w każdym okręgu zapisało się do https://siewcyprawdy.tv/okregi/ Chodzi mi o krótki wykaz; nr okręgu - ilośc zapisanych. Dziękuję
hej, widziałam Twój wpis i ciekawi mnie do czego są Ci potrzebne te statystyki??
pozdrawiam," Nie będę pisał od kogo ta wiadomośc, ale ręce opadają. Wystarczyło napisać, że takich informacji się nie udziela.
-
- Okręg: 41
Ale przecieź to nie jest jakaś niewłasciwa odpowiedź. Chyba czasami jesteśmy przewrażliwieni. Popatrz na to pozytywnie w świetle ciągłych ataków na nas. Czasami moze musimy byc nieco ostrożni, a skoro byc moze takie zabezpieczenia na podstawie wcześniejszych doświadczeń są potrzebne i sprawdzone, to przyjmijmy je. Nie przejmuj sie tak bardzo tym i działaj dalej z pełną energią dla Polski i zmiany systemu. Pozdrawiam.