Ankieta testowa, kogo widzisz jako kandydata na prezydenta.
-
Re: Ankieta testowa, kogo widzisz jako kandydata na prezydenta.
Dziekuję za umieszczenie mnie w ankiecie. Rola szyi mi w zupełnosci wystarczy
-
- Okręg: 41
Wpierw musimy się zorganizować i zaistnieć. A myślę, że i kandydat wtedy będzie realny do poparcia. On sam wtedy będzie widział, że jest taka potrzeba.
Można wybrać maksymalnie dwie opcje. To wybrałam obie. Będą pracować na zmiany
Ja uważam, że gdyby Monika została prezydentem, to jak każda mądra kobieta łatwiej przekonałaby innych do swoich idei. A jednocześnie ona ma wsparcie takiego niezłomnego faceta z pasją i wiedzą jakim jest Bogdan.
Czy Was wszystkich pogięło? Co to za ankieta, gdzie wystawione są tylko 2 osoby i to z tego samego obszaru, (że się tak wyrażę)?
Ja widzę jako kandydata siebie, ewentualnie Tadeusza Juchniewicza, bo mądrze skomentował tę ankietę. Chyba, że ta ankieta, to jakiś drobny żarcik do śmiechu i ja się nie znam. W zakresie zmiany systemu ja nie znam się na żartach, to za poważna sprawa. Jak chcecie, bawcie się tak dalej. Miłej zabawy.
Ja widzę jako kandydata siebie, ewentualnie Tadeusza Juchniewicza, bo mądrze skomentował tę ankietę. Chyba, że ta ankieta, to jakiś drobny żarcik do śmiechu i ja się nie znam. W zakresie zmiany systemu ja nie znam się na żartach, to za poważna sprawa. Jak chcecie, bawcie się tak dalej. Miłej zabawy.