Gliwice
-
- Okręg: 29
- Kontakt:
Gliwice
Ciężko znaleźć kontakty w mojej okolicy, ktoś mieszka w okolicach Gliwic - Knurowa - Zabrza?
W polityce nie wierz w nic dopóki rząd tego nie zdementuje (Otto von Bismarck)
-
- Kontakt:
Re: Gliwice
Dawno tu nie zerkałam, fajnie że się odezwałeś
-
Witam. Jestem z Rybnika. Jak widać ani z Gliwic ani z Rybnika tu nikogo nie uświadczysz człowieku !
Jeszcze się nikt z tych miejscowości nie obudził i się nie dziwię bo to same ...
Ja już k...wa na nikogo z tych miejscowości nawet nie liczę bo jeszcze mam zdrowy umysł - koniec i kropka z tymi palantami !
Jeszcze się nikt z tych miejscowości nie obudził i się nie dziwię bo to same ...
Ja już k...wa na nikogo z tych miejscowości nawet nie liczę bo jeszcze mam zdrowy umysł - koniec i kropka z tymi palantami !
Tomasz Skręta Okręg nr 30 Rybnik
Melduję się z Rudy Śląskiej. Niestety nie udało się nam nawet zrealizować zlotu. Była dziewczyna z Zabrza i dziewczyna z Chorzowa.
-
- Kontakt:
Powolutku powolutku (chociaż wolałabym mniej powolutku a bardziej poszybciutku ) uzbieramy jakąś grupę żeby się chociaż spotkać, co? ^^
Gdzieś pośrodku, żeby każdemu było nie za daleko... -.-
Chociażby po to żeby ustalić czy nie wybrać się razem na manifestację 11 listopada
Gdzieś pośrodku, żeby każdemu było nie za daleko... -.-
Chociażby po to żeby ustalić czy nie wybrać się razem na manifestację 11 listopada
Witam. Zapraszam ludzi z okręgu 29 do zorganizowania spotkania. Adam Tymczyszyn Zabrze tel.606662673
Adam Tymczyszyn