Tadeusz Juchniewicz pisze: ↑05 kwie 2024, 02:27
Wszelkie inne sprawy dotyczące działalności Klubu Szczecin - Nowe Miasto.
Możemy tutaj wpisywać jakiekolwiek sprawy dotyczące naszego Klubu nie ujęte w głównych tematach działalności.
Żeby wpisać informację w tym poście, kliknijcie w znaczek cytatu " - po prawej stronie i wtedy odpowiedź Wasza trafi do tego tematu.
Cześć wszyscy Klubowicze.
Jako Siewcy Prawdy i zwolennicy Demokracji Pryncypialnej zdecydowaliśmy się uczestniczyć w akcji zbierania podpisów pod referendum ogólnokrajowym w sprawie o szczególnym znaczeniu dla państwa dotyczącej bezpieczeństwa osobistego i ekonomicznego obywateli, spowodowanej nielegalną migracją zawierającemu następującą propozycję pytania w tej sprawie:
Czy jesteś za odrzuceniem przymusowego przyjmowania nielegalnych migrantów, które skutkuje
ryzykiem spadku bezpieczeństwa osobistego i ekonomicznego?
Dołączam formularz na którym należy czytelnie wypełnić wszystkie rubryki bez poprawek i zgodnie z danymi danej osoby. Zalecam zapisywanie tych danych samemu by uniknąć braku czytelności, czy pomyłek. Wypełniane regularnie karty trzymajcie na razie u siebie i zbierajcie do czasu ogłoszenia zakończenia tej ogólnopolskiej akcji. Wtedy poinformuję każdego z Was gdzie i kiedy przesłać te karty celem dostarczenia ich do organizatorów. NIe wysyłajcie ich bezpośrednio lecz poprzez nasz kanał podany poźniej.
Każdy może zbierać te podpisy w jakikolwiek sposób z poszanowaniem tajemnicy danych osobowych osób kontaktowanych i używanych do tego celu.
Niech to będzie nasza próby generalny przed zbieraniem podpisów poparcia dla Bogdana Morkisza na Prezydenta RP. Postarajcie się działać sami jako członkowie naszego Okręgu 41 wśród swych znajomych, rodziny i w mieście. Gdziekolwiek.
Mamy też drugie wydarzenie o charakterze świątecznym, o którym wspomniałem wcześniej. Jest to wyjście do miasta w tym świątecznym okresie i ukazywanie mieszkańcom naszych miast naszego istnienia i celu działania przekazując jednocześnie wszystkim świąteczne życzenia.
Tak że mamy dwa ważne, testowe wydarzenia. Zbierajmy doświadczenie!
W połowie grudnia postaram się zorganizować wyjście naszego Klubu Siewców Prawdy Okręg 41 Szczecin - Nowe Miasto do mieszkańców w celu składania im życzeń i ukazywania Demokracji Pryncypialnej. Będą banery i ulotki i cukierki. O tym poinformuję jeszcze w terminie późniejszym po naszym spotkaniu 4 grudnia.
Do tego czasu działajcie każdy we własnym zakresie.
W kwestii jakichkolwiek pytań piszcie tutaj na ten email lub dzwońcie do mnie na numer 660416366 lub poprzez WhatsApp z tego numeru.
Pozdrawiam
Tadeusz Juchniewicz
Niestety nie udało mi się dołączyć tego formularzy do zbierania podpisów w tym narzędziu. Każdego zainteresowanego proszę o kontakt ze mną poprzez wysłanie prywatnej wiadomości tutaj lub kontakt poprzez mój email:
ted_juchniewicz@hotmail.com Prześlę wtedy indywidualnie ten formularz.