Okręg 4
-
- Okręg: 4
- Kontakt:
Re: Okręg 4
Witaj Ewa K, cieszę się, że zaczyna Okręg 4 funkcjonować. Proszę zwracać się do mnie po imieniu, ok. Dzięki. Zostawiłem prywatną wiadomość. Pozdrawiam serdecznie.
Andrzej Pytel - 4 - Zapraszam wszystkich do kontaktu ze mną, aby promować wspólnie zmianę systemu na Demokrację Pryncypialną.
-
- Kontakt:
Okręg 4 Bydgoszcz
Okręg wyborczy nr 4 do Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej obejmuje obszar miast na prawach powiatu Bydgoszcz oraz powiatów bydgoskiego, inowrocławskiego, mogileńskiego, nakielskiego, sępoleńskiego, świeckiego, tucholskiego i żnińskiego (województwo kujawsko-pomorskie). W obecnym kształcie został utworzony w 2001. Wybieranych jest w nim 12 posłów w systemie proporcjonalnym.
Andrzej Pytel - 4 - Zapraszam wszystkich do kontaktu ze mną, aby promować wspólnie zmianę systemu na Demokrację Pryncypialną.
Witam wszystkich siewców z okręgu 4. Jestem nowym użytkownikiem forum siewców. Pozdrawiam Andrzeja bo już że sobą rozmawialiśmy. Witam panią Ewa K.
Pragnę poznać więcej osób i nawiązać miłe znajomości. POZNAJMY SIĘ!!!!!
Bogumiła Staszak
Pragnę poznać więcej osób i nawiązać miłe znajomości. POZNAJMY SIĘ!!!!!
Bogumiła Staszak
-
- Kontakt:
Potwierdzam. Rozmawiałem dzisiaj z Bogusią
Pozdrawiam i zapraszam również do rozmów ze mną czy Bogusią oraz z panią Ewą.
Działajmy, bo sam system się nie zmieni bez nas.