Okręg 35. Olsztyn
Okręg 35. Olsztyn
Okręg wyborczy nr 35 do Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej obejmuje obszar miasta na prawach powiatu Olsztyna oraz powiatów ełckiego, giżyckiego, gołdapskiego, kętrzyńskiego, mrągowskiego, nidzickiego, oleckiego, olsztyńskiego, piskiego, szczycieńskiego i węgorzewskiego (województwo warmińsko-mazurskie).
Izabela Ołowska - Polonia UK
Re: Okręg 35. Olsztyn
Kto jest zainteresowany budową okręgu 35, niech wejdzie na Kluby Siewców Pawdy - warmińsko-mazurskie, bo tam próbuję zintegrować ludzi z Olsztyna i okolic.
-
Odnośnie Klubu Siewców Pawdy - warmińsko-mazurskie proszę o linka do tej strony. Myślałam,że tutaj -na tej stronie będzie można się jakoś zgadać i spotkać w realu. Na facebookowej grupie też się nic nie dzieje
Dzień dobry mam na imię Kuba jestem z Olsztyna z Warmii i jestem moderatorem na okręgu 35 Olsztyn siewcy Prawdy na fecbooku. Mam pytanie czy ktoś jest z Olsztyna na Warmii ?
Pozdrawiam Kuba Wycech
Pozdrawiam Kuba Wycech
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2024, 07:40 przez Kub2024, łącznie zmieniany 1 raz.
witam jestem z LIDZBARKA WARMIŃSKEGO proszę o kontakt bo jestem zainteresowana mogę się spotkać z wami ,dajcie znać o spotkaniu najlepiej w Olsztynie mogę dojechać do szybkiego zobaczenia
-
W czwartek 25 kwietnia o godzinie 17,00 odbędzie się pierwsze, organizacyjne spotkanie klubu Siewców Prawdy.
miejsce spotkania Olsztyn, Kawiarnia Cofeina ul. Staromiejska 13.
miejsce spotkania Olsztyn, Kawiarnia Cofeina ul. Staromiejska 13.
I co tam się wydarzyło? Ile osób było? Magdo S., fajnie, że chcesz działać, ale jeśli myślisz, że jeśli napiszesz (a tak napisałaś) na forum, że organizujesz spotkanie za 2 dni, to Ci przyjdzie masa ludzi? Zauważyłem, że na to forum nieczęsto zaglądają ludzie szczególnie z regionu warm. - maz. Ja mam kontakt telefoniczny z 3 osobami. Ja jestem z Olsztyna, a oni - z innych miast. Wiem, że na spotkanie pasuje im weekend. Podałem swój nr telefonu na forum - patrz: Kluby siewców prawdy. Szkoda, że do mnie nie zadzwoniłaś. Pisał też na forum pewien Kuba z Olsztyna, że też się chce organizować, ale nie zostawił kontaktu do siebie i chyba rzadko tu zagląda. Do Bogdana Morkisza dzwoniły jakieś osoby do programu „Wieczorynka”, że w naszym regionie nic się nie dzieje, a sami nie rejestrują się na forum. To jak mam do nich dotrzeć? Trochę mi przykro, że mnie nie powiadomiłaś o spotkaniu telefonicznie, ja dotarłbym do innych osób. Organizując spotkanie, w moim mniemaniu należy dać bardziej odległy termin, tym bardziej, że to miało być prawdopodobnie pierwsze spotkanie. Podaję swój nr tel. 504 046 041. Ludzie z Olsztyna i okolic: Odezwijcie się!
Pozdrawiam wszystkich!
PS. Ja jadę na spotkanie działaczy siewców prawdy do Ślesina 4 maja. Czy ktoś jeszcze z naszego regionu jedzie?
Pozdrawiam wszystkich!
PS. Ja jadę na spotkanie działaczy siewców prawdy do Ślesina 4 maja. Czy ktoś jeszcze z naszego regionu jedzie?
Drodzy sympatycy Siewców Prawdy z Olsztyna i woj. warm.-maz.!
Zapraszamy na kolejne spotkanie klubu Siewców Prawdy z okręgu 35, które odbędzie się 2 czerwca (niedziela) o godz. 17.00 w Olsztynie w klubokawiarni „kofeina” (jej logo jest pisane z małej litery) ul. Staromiejska 13 na Starym Mieście.
Poprzednie spotkanie odbyło się tamże 12 maja. Ludzie są tu przesympatyczni. Można pogadać o wszystkim, a przede wszystkim o propagowaniu nowego systemu - Demokracji Pryncypialnej.
Przybywajcie! Hej!
Zapraszamy na kolejne spotkanie klubu Siewców Prawdy z okręgu 35, które odbędzie się 2 czerwca (niedziela) o godz. 17.00 w Olsztynie w klubokawiarni „kofeina” (jej logo jest pisane z małej litery) ul. Staromiejska 13 na Starym Mieście.
Poprzednie spotkanie odbyło się tamże 12 maja. Ludzie są tu przesympatyczni. Można pogadać o wszystkim, a przede wszystkim o propagowaniu nowego systemu - Demokracji Pryncypialnej.
Przybywajcie! Hej!
witam, postaram się przyjechać mam nadzieję że odprawię gości wcześniej ,pozdrawiam do szybkiego. NARCYZA
Drodzy sympatycy Siewców Prawdy!
Informuję, iż kolejne spotkanie klubu siewców prawdy związanego z Okręgiem 35, odbędzie się 16 czerwca (niedziela) o godz. 17.00 w kawiarni "Kofeina" w Olsztynie ul. Staromiejska 13
Zapraszamy do integracji z istniejącymi członkami! Będzie super!
Informuję, iż kolejne spotkanie klubu siewców prawdy związanego z Okręgiem 35, odbędzie się 16 czerwca (niedziela) o godz. 17.00 w kawiarni "Kofeina" w Olsztynie ul. Staromiejska 13
Zapraszamy do integracji z istniejącymi członkami! Będzie super!