Okręg 19. Warszawa
Re: Okręg 19. Warszawa
W tę niedzielę (19.04) o godz. 19:30 odbędzie się ogólnopolskie spotkanie online z Danielem Jabłońskim na Discordzie. Jeżeli nie ma Was na Ruchu Społecznym PL, kilka postów wyżej znajduje się szczegółowa instrukcja. Do zobaczenia!
Aleksandra Felicja Tęcza - Okręg 19. i 22.
- Bolesław Majchrowski
Dziękuję za odpowiedź i wyjaśnienie. Z drugiej strony to ciekawe, że o Tusku, Dudzie czy innch oficjelach możemy wyczytać z detalami a boimy się RODO
KOLEJNE SPOTKANIE NASZEGO OKRĘGU
Odbędzie się w ten wtorek (9.07) o godz. 18:00 w Pubie 22 (ul. Jastrzębowskiego 22, Ursynów). Serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych z okręgu 19 (Warszawa) jak i z tych okolicznych!
Klub 22 mieści się ok. 10 min pieszo od Metra Ursynów i ok. 9 min od Metra Stokłosy.
Do zobaczenia!
Odbędzie się w ten wtorek (9.07) o godz. 18:00 w Pubie 22 (ul. Jastrzębowskiego 22, Ursynów). Serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych z okręgu 19 (Warszawa) jak i z tych okolicznych!
Klub 22 mieści się ok. 10 min pieszo od Metra Ursynów i ok. 9 min od Metra Stokłosy.
Do zobaczenia!
KOLEJNE SPOTKANIE NASZEGO OKRĘGU
Odbędzie się w środę (7.08) o godz. 18:00 w Pubie 22 (ul. Jastrzębowskiego 22, Ursynów). Serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych z okręgu 19 (Warszawa) jak i z tych okolicznych!
Pub 22 mieści się ok. 10 min pieszo od Metra Ursynów i ok. 9 min od Metra Stokłosy. Link do mapki jak dotrzeć na miejsce spotkania: https://zapodaj.net/plik-RRUfuWUz1S
Do zobaczenia!
Odbędzie się w środę (7.08) o godz. 18:00 w Pubie 22 (ul. Jastrzębowskiego 22, Ursynów). Serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych z okręgu 19 (Warszawa) jak i z tych okolicznych!
Pub 22 mieści się ok. 10 min pieszo od Metra Ursynów i ok. 9 min od Metra Stokłosy. Link do mapki jak dotrzeć na miejsce spotkania: https://zapodaj.net/plik-RRUfuWUz1S
Do zobaczenia!
-
- Okręg: 41
Witam serdecznie.
Otrzymałem taką prośbę w komentarzu do mego wpisu i przekierowuję ją do Was w celu ewentualnego nawiązania kontaktu z tą panią. Osobiście nie znam tej pani, ale wyraziła zainteresowanie spotkanie się z Wami w Warszawie.
"Polski Szczecin Prosze dac mi dane Warszawy moze sie wybiore na jakies spotkanie?"
https://www.facebook.com/ewa.mlynarczyk.5/
Pozdrawiam,
Tadeusz Juchniewicz Okręg 41.
Otrzymałem taką prośbę w komentarzu do mego wpisu i przekierowuję ją do Was w celu ewentualnego nawiązania kontaktu z tą panią. Osobiście nie znam tej pani, ale wyraziła zainteresowanie spotkanie się z Wami w Warszawie.
"Polski Szczecin Prosze dac mi dane Warszawy moze sie wybiore na jakies spotkanie?"
Pozdrawiam,
Dzięki, przyjęłamTadeusz Juchniewicz pisze: ↑09 paź 2024, 11:33 Witam serdecznie.
Pozdrawiam,
-
-
Xandre - ja dziękuję, że jesteś w kwestiach DP taka płodna ! To dla mnie zaszczyt ! Mało która dziewczyna jest tak owocna w swoich działaniach a Ty jesteś dla mnie wzorem - Olu - jesteś wspaniała - dziękuję i pozdrawiam !
Tomasz Skręta Okręg nr 30 Rybnik
-
Dobrze jest, kiedy ludzie mający talenty wykorzystują je właściwie. To jest najlepszą motywacją dla innych gdy widzą efekty ciężkiej pracy, a nie samo pisanie i gadanie.Skręta Tomasz pisze: ↑10 paź 2024, 22:51 Xandre - ja dziękuję, że jesteś w kwestiach DP taka płodna ! To dla mnie zaszczyt ! Mało która dziewczyna jest tak owocna w swoich działaniach a Ty jesteś dla mnie wzorem - Olu - jesteś wspaniała - dziękuję i pozdrawiam !
Bardzo dziękuję za motywujące słowa, wszystkie takie głosy to wiatr w skrzydła. Do "wzoru" mi bardzo daleko, są naprawdę wspaniałe Siewczynie i Siewcy, którzy robią niesamowitą pracę, każdy z nas działa jak może Byle każdego dnia krok naprzód. Również pozdrawiam i dziękuję za szerzenie idei DP!Skręta Tomasz pisze: ↑10 paź 2024, 22:51 Xandre - ja dziękuję, że jesteś w kwestiach DP taka płodna ! To dla mnie zaszczyt ! Mało która dziewczyna jest tak owocna w swoich działaniach a Ty jesteś dla mnie wzorem - Olu - jesteś wspaniała - dziękuję i pozdrawiam !