Jak zapisać się do struktur Siewców Prawdy aby promować Demokrację Pryncypialną w swoim okręgu
Jak zapisać się do struktur Siewców Prawdy aby promować Demokrację Pryncypialną w swoim okręgu
poniżej zamieszczam krótką instrukcję jak się zapisać do okręgu - słyszałam, że wiele osób ma problemy, aby to zrobić. Mam nadzieję, że instrukcja jest zrozumiała - w razie czego służę pomocą 
Izabela Ołowska
izaolowska.com
izaolowska.com
-
Tadeusz Juchniewicz
- Okręg: 41/ Polonia Kanada
Re: Jak zapisać się do struktur Siewców Prawdy aby promować Demokrację Pryncypialną w swoim okręgu
Dzięki Iza. Każde wyjaśnienie jest cenne. Tak trzymaj. Pozdrawiam. Tadeusz.
-
Bolesław Majchrowski
Re: Jak zapisać się do struktur Siewców Prawdy aby promować Demokrację Pryncypialną w swoim okręgu
Czy mogę prosić o informację ile osób w każdym okręgu zapisało się do https://siewcyprawdy.tv/okregi/ Chodzi mi o krótki wykaz; nr okręgu - ilośc zapisanych. Dziękuję
-
Bolesław Majchrowski
Dziś otrzymałem prywatną wiadomośc takiej treści; "Bolesław Majchrowski pisze: ↑14 paź 2024, 16:56 Czy mogę prosić o informację ile osób w każdym okręgu zapisało się do https://siewcyprawdy.tv/okregi/ Chodzi mi o krótki wykaz; nr okręgu - ilośc zapisanych. Dziękuję
hej, widziałam Twój wpis i ciekawi mnie do czego są Ci potrzebne te statystyki??
pozdrawiam," Nie będę pisał od kogo ta wiadomośc, ale ręce opadają. Wystarczyło napisać, że takich informacji się nie udziela.
-
Tadeusz Juchniewicz
Ale przecieź to nie jest jakaś niewłasciwa odpowiedź. Chyba czasami jesteśmy przewrażliwieni. Popatrz na to pozytywnie w świetle ciągłych ataków na nas. Czasami moze musimy byc nieco ostrożni, a skoro byc moze takie zabezpieczenia na podstawie wcześniejszych doświadczeń są potrzebne i sprawdzone, to przyjmijmy je. Nie przejmuj sie tak bardzo tym i działaj dalej z pełną energią dla Polski i zmiany systemu. Pozdrawiam.
-
Tomasz Hetman
- Okręg: 41
Chyba demokracje bezpośrednią, pryncypialna to odmiana tego co mamy obecnie co nie działa i nie będzie działać. Bezpośrednia wyklucza polityków dlatego może działa o wiele lepiej .
-
Tadeusz Juchniewicz
Dzień dobry Panie Tomaszu.
Wesołych Świąt.
Oczywiście nasz Ruch Społeczny Polska Demokracja Bezpośrednia promuje właśnie tę ideę PDB. Poprzednio była to DP ale ze względu na zmiany w tamtym podejściu poszliśmy swoją drogą oczywiście wykorzystując najlepsze rozwiązania w systemach demokracji na świecie. Polecam stronę www.polskadb.pl
Aby zapisać się do struktur, a rozumiem że interesuje Pana rejon Szczecina, proszę o kontakt na adres okreg41szczecin@siewcyprawdy.tv. Wyślę wtedy do Pana pewne informace z prośbą o odpowiedź w tych tam zawartych zagadnieniach.
Bałbym wdzięczny gdyby na tym etapie w celu komunikacji zechciał podać mi Pan swój adres mailowy. Z góry dziękuję.
Pozdrawiam i dziękuję za kontakt i chęci.
Tyle na razie ode mnie.
Tadeusz Juchniewicz
Prowadzący Okręg 41 Szczecin
Wesołych Świąt.
Oczywiście nasz Ruch Społeczny Polska Demokracja Bezpośrednia promuje właśnie tę ideę PDB. Poprzednio była to DP ale ze względu na zmiany w tamtym podejściu poszliśmy swoją drogą oczywiście wykorzystując najlepsze rozwiązania w systemach demokracji na świecie. Polecam stronę www.polskadb.pl
Aby zapisać się do struktur, a rozumiem że interesuje Pana rejon Szczecina, proszę o kontakt na adres okreg41szczecin@siewcyprawdy.tv. Wyślę wtedy do Pana pewne informace z prośbą o odpowiedź w tych tam zawartych zagadnieniach.
Bałbym wdzięczny gdyby na tym etapie w celu komunikacji zechciał podać mi Pan swój adres mailowy. Z góry dziękuję.
Pozdrawiam i dziękuję za kontakt i chęci.
Tyle na razie ode mnie.
Tadeusz Juchniewicz
Prowadzący Okręg 41 Szczecin